Krzakini Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Witam was homies w tym temacie możecie wstawiać screeny/zdjęcia dotyczące starej krainki (kiedy jeszcze grały na niej hordy graczy) oraz moje mc a także forum Ja znalazłem cos takiego na moim kompie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hozzee Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientula Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Shoutbox kto pamięta że coś takiego istniało A NAWET DZIAŁAŁO ? 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moriia Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia (edytowane) Edytowane 16 Stycznia przez IoKuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 23 godziny temu, Yoda_woda_sodowa_nextround napisał: tak, pamiętam to cudo, zacnie by było gdyby to wróciło. Pamiętam też jak walczyłem o przywrócenie KKC mhmm ok ta ja znalazłem cos takiego lol na razie tyle czemu usuneli ci stare konto homie? Nabroiłeś coś huh? Maybe you are a little crazy bub yooo. Ok a ja jeszcze dropne to cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Złoty kanał! Aż łzy się cisną do oczu, to były piękne czasy 🥰 @Gosiiia, czy zarchiwizowane niegdyś albumy (np. te z 2017) są jeszcze gdzieś w plikach forum, czy raczej już wszystkie bezpowrotnie przepadły? Tam to były piękne wspomnienia 🥰 Wiele by się dało dziś, aby móc wrócić np. na RealLife, pozwiedzać tamtą mapę albo chociaż pooglądać screeny z tamtych czasów 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Z mojej strony do kanału dorzucę kilka screenów z dawnych lat Tutaj fontanna z głównego placu na RealLife Tutaj parkour z nagrodami i jakaś chatka, niestety nie pamiętam już, do czego służyła xd Tutaj nowopowstałe osiedle z bardzo drogimi działkami, które można było jednak nabyć na stałe Tutaj jeden z pierwszych nowych eventów, gdy zostałem opiekunem i początek współpracy z niezawodną @Muneyuki, która dzięki swojemu zaangażowaniu i serduchu, które włożyła w serwer, stała się dwa lata później moim następcą ❤️ I na koniec nieco personalne, ale prezent od Muneyuki na moje urodziny ❤️ Na tej mapie odbywał się event z okazji moich urodzin 😅Sfinansowany w dużej mierze z nagrody w tokenach, którą udało mi się wygrać na TeamSpeakowym konkursie karaoke Dzięki @DShimen Niestety, tylko tyle zostało 😢 Ogromna szkoda. @Daffit, nie macie może gdzieś plików zapisanej mapy, aby można było ją wczytać i po raz wtóry przejść się po tym niesamowitym dziele, które przez kilka lat wy, właściciele, wraz z nami, społecznością serwera, rozwijaliśmy? (Podejrzewam, że to równie mało prawdopodobne, jak to, że są screeny archiwalne, ale jak to mówią, kto pyta, nie błądzi) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Naprawdę, wspominając te piękne czasy integrowania się z wyjątkową społecznością serwera, nieironicznie się łezka w oku kręci - nawet mimo tego, że to było szmat czasu temu, a człowiek już pomału, acz nieuchronnie, w trzecie dziesięciolecie życia swego wchodzi 🥰 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jeszcze poszukałem dość sporo i kilka screenów z najdalszych zakątków udało mi się odgrzebać. Oto one: Czasami się trochę głupkowało ^^ Tutaj znów jeden z eventów O, poniżej Bar PVP - inicjatywa, która w sumie bardzo mocno ożywiła Tryb RealLife A poniżej budowla, do której mam szczególny sentyment - bowiem jest to najstarsza, pierwsza budowla i zmiana, jaką miałem okazję wprowadzić, gdy zostałem Opiekunem - Biblioteka na RealLife. Zmiana niby drobna, miała bodaj tylko dwie funkcje, ale to od niej wszystko się zaczęło A tutaj obrazki, które @Muneyukiwykonywała - uwaga - odręcznie! W sensie budowała je na mapach. Ogromne Chapeu bas, stanowiły piękną ozdobę trybu w wielu miejscach. a niżej - walentynkowy event, który miał być drobnym eventem, a przerodził się praktycznie w mapę tematyczną. Wiele frajdy z graczami tam było I malutka cząsteczka świetnej ekipy, która na RealLife grała Naprawdę, każdy z nich był cudowny na swój sposób, każdy z nich serwerowi dał swój wkład własny i był do dyspozycji innym graczom. No i na koniec końcówka posta, który zakończył moją regularną przygodę z Krainą 🥰 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moriia Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia no kiedys to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia AH reallife to był piękny tryb, such a pity że go usunęli sad Może uda się jeszcze wskrzesić serwer krainamc kiedy wyborcze drozdy zapomną o swoim paskudnym artykule (I hope nigga i hope) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DShimen Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Ja nie wiem czy mapa reallife częściowo nie była w internecie ogólnie, możecie poszukać Edytowane 20 Stycznia przez DShimen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 16 godzin temu, DShimen napisał: Ja nie wiem czy mapa reallife częściowo nie była w internecie ogólnie, możecie poszukać Pierwotnie RealLife odbywał się na mapie z internetu. Podczas tych kilku lat mapa uległa jednak zmianie w tak zasadniczym stopniu, ze nie można chyba mówić o tym, że to te same mapy 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia co ja tu wogule robie? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosiiia Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia W dniu 18.01.2022 o 01:15, Kawiorek napisał: czy zarchiwizowane niegdyś albumy (np. te z 2017) są jeszcze gdzieś w plikach forum, czy raczej już wszystkie bezpowrotnie przepadły? Tam to były piękne wspomnienia Chodzi o dział "Album serwerowy"? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientula Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia A gadali ze Gosia odeszła z mc. Tak często Cię widzimy że poza zjedzeniem przez kanibali z Al-kaidy to we wszystkie story o tobie uwierzyłem. A jest taki dział na forum jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 26 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia W dniu 25.01.2022 o 14:11, ToTenPanXD123 napisał: co ja tu wogule robie? idk homie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawiorek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia W dniu 26.01.2022 o 18:05, Gosiiia napisał: Chodzi o dział "Album serwerowy"? Tak, właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 4 godziny temu, Yoda_woda_sodowa_nextround napisał: o! Toż to była cudowna rzecz! Można przywrócić tenże wspaniałe narzedzie służące do integracji między graczami! wow przywrócili to! Crazy and amazing at the same time tbh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientula Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 12 godzin temu, Krzakini napisał: wow przywrócili to! Crazy and amazing at the same time tbh Ale siara troche bo ma w archiwum ten cały syf co odwalamy nadal xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia W dniu 16.01.2022 o 09:17, Zientula napisał: Shoutbox kto pamięta że coś takiego istniało A NAWET DZIAŁAŁO ? 😅 omg tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia mmc skyblock 2018 event 2019 na cv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia mmc reallife i nastro tekari jako chatmod cos z creative Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Edytowane 29 Stycznia przez Nikusskaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia dobra koniec, bo edytować nmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi