MrM0re 74 Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 3 godziny temu, xBezPopityx napisał: Nazwa Drużyny: ZYD GANGNasze Nicki: puchar, 1gxz ( zmieniam team bo zrecznosc to noob ) 1gxz to zabczynski na mulciaku Zgłoszenie odrzucone. 4 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrM0re 74 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Witajcie! Przedstawię wam kilka podstawowych informacji dotyczących eventu, oraz przypomnę o kilku dość istotnych sprawach. Na Turniej zgłosiły się 44 drużyny! Wynik bardzo imponujący! Jesteśmy wdzięczny za tak ogromny odzew z waszej strony! Chciałbym przypomnieć, że event zaczyna się o godzinie 19:00 Prosiłbym, żeby do maksymalnie 19:10 swoją obecność potwierdziły wszystkie osoby. W przypadku braku potwierdzenia obecności drużyna zostaje wykluczona z udział w turnieju (Chyba, że spoznienie zostanie zgłoszone mi przynajmniej godzinę przed startem czyt. 19:00) Podczas trwania eventu odbędzie się LIVE na YT, na którym będziecie mogli obejrzeć wasze starania (Live będzie komentowany). Wszelkie sprawy/pytania dotyczące eventu należy kierować do MrM0r'a Mój Discord - MrM0re#3675 Co do losowania drużyn zrobię to dziś w nocy, a walki będę ogłaszał podczas transmisji, oraz na chacie ogólnym Creative (Analogicznie wcześniej nie podaję walk!!!) Drużyny, które odpadną, dostaną upominek świąteczny za udział i walkę w evencie.WAŻNE !!!! POTWIERDZENIE UDZIAŁU PROSZE ZGŁOSIĆ DO MNIE NA DISCRODZIE, TUDZIEŻ TS3 - MC. 4 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrM0re 74 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Witajcie! Dziękuje za tak duża obecność na evencie! Jesteście wspaniali. Mam nadzieję, że mimo kilku gaf bawiliście się dobrze. Przed wami wyniki dzisiejszych zmagań⇝ MIEJSCE PIERWSZE: Nazwa drużyny: pingwinki Nasze nicki: Navenzi, 2force Nagroda TYTAN na dowolnym trybie KMC.PL⇝ MIEJSCE DRUGIE: Nazwa Drużyny: KrawĘżnik Nasze nicki: swayinn, kapigtxsor Nagroda HEROS na dowolnym trybie KMC.PL⇝ MIEJSCE TRZECIE:Nazwa Drużyny: RowerzysciNasze Nicki: Krystek13, pvpsm0ke Działka na Trybie CREATIVE 1.8 KMC.PL Gratulacje! Pozdrawiam, MrM0re! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi