vNeV Napisano 26 Marca 2021 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 jak chodzilem do liceum to fast foody po lekcjach, a tak to zdrowe jedzenie Czy jesteś dobry w bedwars? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_blackswan Napisano 26 Marca 2021 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 A gdzie nasze pieniądze za straty wojenne od Niemiec? )): Żydzi mieli nasze kamienice, dlatego wg. mnie nic nie dostaną! Nie mam żadnych pytań, a Ty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SadLeti Napisano 29 Marca 2021 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Ja mam w sumie pytanie dosyć istotne. Jak według Ciebie wyglądałby świat bez Liptonów? Czy świat według Ciebie zmieniłby się na lepsze czy na gorsze? Uzasadnij swoją odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 bez liptonów byłby lipton nigga! Czy Joe Bide jest the best presida' ever hmm?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SadLeti Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Osobiście jestem fanem prezydentury Ronalda Reagana. Uważasz, że z którego sklepu są najlepsze bułki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Reagen to jakiś joke, niggas obama best presida' ever ❤️ Najlepsze bułki w wallmarcie Czy czcisz Georga Floyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 WHAT KTOTO NIE XDDDDDDDDDDDDD Krainamc VS Mojemc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Dnia 9.04.2021 o 15:25, Yoda_woda_sodowa napisał: based krainamc Chciałbyś zmodyfikować genetycznie swojego psa tak aby miał trzy głowy i wyglądał jak cerber? ten puszek Z HARREGO POTTERA I KAMIENIA FILOZOFICZNEGO oto prosze zdjontko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikusskaa Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) kraina syf mmc syf Spoiler *admin nie banuj za obraze serwerów* ale przynajmniej na mmc mozna sie pośmiać z dzieci, więc mmc Matematyka czy polski? Edytowane 14 Maja 2021 przez Nikusskaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 matma pooh shiesty or lil zayn osama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reniferciia Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 nie wiem nie rozróżniam melon czy mango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 watermelon czy uważasz że czarni powinni mieć więcej praw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 zależy w jakim sensie... Czy Twoja piwnica jest czysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Ja nie mieszkam w piwnicy nerdzie yo! Czy masz rodzenstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EEbola Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 niestety nie Mieszkasz w bloku czy w normalnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_oanretesue Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 w bloku bluza czy swetr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EEbola Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 bluza masz laptopa czy komputer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EEbola Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Tak czy twoj rower ma flaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 a zależy jakich wolisz być administratorem kmc czy wolisz administracje kmc znam wybur XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EEbola Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 nie bo juz mam Masz jakąś ulubioną marke samochodów? Jeśli tak, to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vNeV Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Nie wiem, raczej nic. Z racji, że tęsknie za EasyHc. MegaDrop czy EasyHc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTenPanXD123 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia nie gram ani na tym ani na tym kmc czy mmc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia kmc Brazylia vs USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientula Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Brazole (mimo że mnie wkurzają w transformice 😅 ) Jaka jest najbardziej powalona bajka z dzieciństwa jaką widziałeś/aś na oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzakini Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Pingwiny from madagascar (a zwłaszcza ten chory fetyszysta st00pek mort damn) Co sądzisz o teleskopie niggasa Jamesa Webba huh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi