_imvelv 252 Napisano Piątek o 07:54 Udostępnij Napisano Piątek o 07:54 Daje Ci bana, bo się nie znamy c:. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToTenPanXD123 10 Napisano Piątek o 08:00 Udostępnij Napisano Piątek o 08:00 daję ci bana bo lubie bawić się w funkcje adm : D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invss_ 121 Napisano Piątek o 08:41 Udostępnij Napisano Piątek o 08:41 13 godzin temu, Funekkk_ napisał: Daje ci bana bo zgapilas nick od ignvss Daje ci bana bo mówisz że to ja zgapilam ☹️ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funekkk_ 89 Napisano Piątek o 09:54 Udostępnij Napisano Piątek o 09:54 Daje ci bana bo ty mi dajesz bana i przepraszam ciebie xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invss_ 121 Napisano Piątek o 11:29 Udostępnij Napisano Piątek o 11:29 Daje ci bana bo tak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToTenPanXD123 10 Napisano Niedziela o 19:39 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:39 TRUDNE SPRAWY.... niedam ci bana bo niemam rangi a ty masz chat mod'a :c *nie fe ;c* MASKOTKA CRV 3 to ja : D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToTenPanXD123 10 Napisano Poniedziałek o 07:24 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:24 ok dam sobie bana bo jestem TOTALNY głupkiem :I Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invss_ 121 Napisano wczoraj o 09:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:28 Daje ci bana tak o Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikusskaa 11 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu bo jestes w ekipie kmc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi